Osmosebehandling af båd

Vælg RenBåd til din næste Osmosebehandling af båd. Vi garanterer et resultat, som både du og vi vil være stolte af.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste
Osmosebehandling af båd - før

Hvad er Osmose? 

I grundprincippet kan osmose opstå på land såvel som i vand, herunder kan der være flere grunde til, at din båd har osmose.
Osmose opstår på bådens skrog fordi, glasfiber er gennemtrængeligt for vandmolekyler, hvilket Osmose indeholder, disse molekyler trænger derfor ind i gennem gelcoaten samt laminatet. Det resulterer i, at vandmolekylerne mødes og danner luftbobler/huller som fyldes med vand. 

Osmose er også kendt som glasfiberpest og opstår hyppigere i fersk- og brakvand grundet den lave saltkoncentration. Herunder er det vigtigt, at din båd får en Osmosebehandling af båd, af erfarne specialister, for at sikre at din båds skrog holder et sundt og pænt fundament.

Vi er et hold bestående af specialister og bådebyggere – Så der er garanti for høj kvalitet.

Osmosebehandling af båd

Vi tilbyder en pakke på Osmosebehandling af båd. Pakken indeholder en komplet gennemgang af din båd, hvoraf at vi kommer ind til bådens glasfiber, og sørger for at opbygge båden med spartel, primer og bundmaling.

Sejl altid ud på det åbne hav i en båd som gør dig stolt og tryg. Vi har skabt et professionelt team af de bedste specialister, bådebyggere og klargøringsmænd, hvor båden, behandlingen, plejen og klargøringen er omdrejningspunktet. Vores ambitioner bunder konstant i, at din båd skal føles som ny, efter at vi har arbejdet med den

Beregn din pris forneden eller kontakt os på 31 32 69 29 og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din båd.

Osmosebehandling af båd - efter

1. Indhent et tilbud på polering af båd

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Polering af båd

Skal din båd have sin glans tilbage, som da du købte den? Så er du kommet til det rette sted! Hos Ren Båd leverer vi en dybdegående polering af din båd, som resulterer i en skinnede højglans, som sluttes af med en voksbehandling for maksimal holdbarhed.

Alt vores arbejde bliver udført af professionelle og yderst erfarne medarbejdere, som vil polere din båd, som var det deres egen.

Vi garanterer et kvalitetssikret resultat, så din båd vil flyde på vandet med en højglans, som da du lige købte båden – hvis ikke bedre.

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på polering af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top