Gelcoat reparation af både - Giv din båds gelcoat glansen tilbage

Du behøver ikke at være bekymret for om, du har kan du finde ud af det eller kan overskue det. For det kan vi, og vi har tiden, tålmodigheden og den rigtige teknik til det.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Gelcoat reparation af dine bådeksperter


Alle bådejer ved, at selv robuste både er tilbøjelig til at blive beskadiget over tid og alle ved hvor vigtig gelcoaten er for at beskytte fiberglasset imod skader fra vand og sol.

Heldigvis kan ridser og huller i gelcoaten, der giver din båd den flotte og skinnende overflade, repareres med tålmodighed og den rigtige teknik.

Du behøver ikke at være bekymret for om, du har kan du finde ud af det eller kan overskue det...for det kan vi og vi har tiden, tålmodigheden og den rigtige teknik til det.

Så du kan i stedet se frem til en flot og ny overflade på din båd, så du kan få lov at sejle din båd, i mange år frem.

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på gelcoat reparation

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Gelcoat reparation

Alle både er tilbøjelige til at påtage sig skader, og enhver bådejer ved derfor, at gelcoaten er en nødvendighed for at beskytte fiberglasset mod skader fra vand og sol.

Hos Ren Båd leverer vi reparationer af huller og ridser i gelcoaten, som vil genoplive den skinnede overflade. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, da vores professionelle og erfarne medarbejdere løser dit problem med den rette teknik.

Vi pålægger den nødvendige tid af vores arbejde og stiller os ikke tilfredse, før du og vi er tilfredse. Du kan derfor se frem til en forbedret overflade på din båd, så din båd kan få lov til at sejle på vandet længe endnu.

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på gelcoat reparation

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top