Bundmaling af båd - Giv din båd havnens flotteste skrog

Et rent skrog er sikkert, hurtigt og effektivt, mens en snavset bund vil reducere din båds hastighed, manøvredygtighed og vil koster mere brændstofforbrug.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Grundig og holdbar bundmaling af båd


Hvorfor kræver din båd en bundmaling?

Den bedste bundmaling til din båd afhænger af, hvilken type båd du har, hvordan du bruger den og hvor du bruger den.

Men du kan slappe helt af, du behøver ikke og vide det hele, det er vores job. Så vi giver din båd denne rette pleje og maling.
Du får en til to lags overstrygning en bundmaling efter vores professionelle valg og så justerer vi vandlinjen.

Nu behøver du aldrig at være flov over, at trække båden op af vandet, for bunden vil se ud som ny, hvis ikke pænere.

Fra 3.750 DKK

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på bundmaling af båd

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Bundmaling af båd

Har din båd brug for en ny bundmaling og pleje? Så står Ren Båd til rådighed! Vi tilbyder en grundig bundmaling og pleje samt justerer vandlinjen, så det passer perfekt til netop din båd.

Vi er et passioneret hold af alsidige medarbejdere, som ikke går på kompromis med kvaliteten, og vi bruger derfor kun kvalitetssikret produkter, som resulterer i en fyldestgørende bundmaling og pleje af din båd.

Vi udfører en professionel gennemgang af din båd, som indebærer, at vi plejer og bundmaler din båd i alle højder og hjørner, herunder bliver arbejdet udført med et jævnt to lags maling samt skarpe linjer.

Vores bundmaling har en konkurrencedygtig pris, som stemmer overens med vores kvalitetssikring, hvorfor vi kan garantere et tilfredsstillende resultat af din båd.

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på bundmaling af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top