Indhent et tilbud på klargøring af båd hos RenBåd

Det er ikke en fryd for øjnene når du ser på din båd som ikke er blevet rengjort. Det kan være at det indvendige af din båd måske ikke er lige så slemt som det udvendige.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Komplet klargøring af båd


Med vores klargøringspakke vil vi vaske og rense dæk og siddepladser, fjerne snavs og saltvandsrester. Dybderens og damprens af hele indersiden af dit fartøj så alt vil se nyt ud igen, og du stolt kan vise din båd frem.

Hos RenBåd får du altid den bedste service og et stykke arbejde, som vi selv er 100% tilfreds med. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores kunder kan nyde deres båd samtidig med, at den skinner i solen.

Vil du høre mere vores om bådklargøring og samtidig indhente et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte RenBåd i dag.

Men vigtigst og bedst af alt? Du behøver ikke at løfte en finger.

Vores priser på klargøring starter fra kun DKK 1.595

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på klargøring af båd

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Klargøring af båd

Hos Ren Båd tilbyder vi en komplet klargøring af din båd, som lever op til alle dine forventninger. Vi garanterer at levere et enestående resultat, som både stemmer overens med pris og resultat.

Vores erfarne medarbejdere klargører din båd, som var det vores egen, herunder tilbyder vi en håndsrækning, som skal resultere i den bedst mulige klargøring af din båd. Herunder tilbyder vi diverse klargøringservices til din båd.

Vi tilbyder:

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på klargøring af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top