Bundbehandling af båd - Sørg for, at din bund står som ny

Har du påført ny bundmaling igennem mange år? Så har din bund fået lag-på-lag bundmaling - lad os give din båds bund en frisk start med en bundbehandling

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Forkæl din båd med en bundbehandling


Hvorfor kræver din båd en bundbehandling?

Hvis du husker at give din båd en ny bundmaling hvert eller hver andet år, så elsker og plejer du din båd - præcis som du skal.

MEN - det er ikke det bedste for båden at give lag-på-lag bundmaling. Når vi udfører en bundbehandling fjerner alt gammel bundmaling, og bygger bunden op som ny.

Sådan udfører vi en bundbehandling:
1. Eksisterende belægning skrabes og slibes væk
2. Dernæst får bunden primer

3. Til sidst kommer bundmalingen og giver finish


Nu behøver du aldrig at være flov over, at trække båden op af vandet, for bunden vil se ud som ny, hvis ikke pænere.

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på bundbehandling af båd

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på bundbehandling af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top