Om RenBåd.dk

Partnere i RenBåd

medarbejder

Carsten

Partner

Carsten har en stor betydning for virksomhedens udvikling. Hans erfaring i erhvervslivet sørger for vi kommer sikkert fra a-b

staff 3

Alexander

Partner

Alexander er den adm.direktør eller kontornusser som de to andre ville sige, men han mener selv at det er hårdt arbejde.

staff 2

Tobias

Partner

Tobias er logistik-nørden han kender Danmarkskortet som sin egen bukselomme og så er han den ihærdige sælger i firmaet

Et All-in-One Bådfirma

RenBåd er et bådservice firma, der har specialiseret sig i at få din båd til at stå som ny. Vi er gået efter at blive de førende inden for branchen, siden vi åbnede dørene i 2020.

Vi har udvidet firmaet til at tilbyde tjenester overalt i Danmark, og vores team af eksperter kender deres både! Uanset om det er en lille 10 fod eller en yacht. Så kan vi give samme stærke service.

Lige nu tilbyder vi følgende services:
– Klargøring
– Polering
– Bundmaling
– Teakrens
– Gelcoat Reparation

For nyligt har vi udvidet forretningen med en webshop, så du kan finde alle de produkter du har brug for til din båd eller vandsport.

Samtidig med webshoppen har vi også åbnet for vores ny klub som du kan blive medlem af. Klub RenBåd har vi startet for, at alle kan få muligheden for at købe produkter til deres båd og spare en masse penge hver gang.

Den perfekte klargøring af det perfekte team

Der er ikke meget, der slår fornemmelsen af en ren båd. Synet er noget helt særligt, og båden er ren fra ende til anden på en måde, der nærmest er umulig at efterligne.

Hos RenBåd.dk har vi skabt et professionelt team af de bedste klargøringsmænd, hvor båden, plejen og klargøringen er omdrejningspunktet, og når vi først har haft din båd mellem hænderne, vil den føles som ny igen.

Kvalitet, passion og service er nøgleordene i vores arbejde, og vi håndterer alt fra små, smarte både til store, luksuriøse yachts – og vi byder velkommen til både private og erhverv.

 

Plejemidler og den perfekte hånd

Hos os er en båd klargøring meget mere end bare en rengøring. Det er et intensivt stykke arbejde, der udføres ved håndkraft, så din båd får den opmærksomhed, den fortjener. Vi bruger god gammeldags knofedt til alt fra klargøringen til polering, og det skyldes, at det ganske enkelt giver det bedste resultat.

Når vi plejer din båd, bruger vi udelukkende miljøvenlige produkter, og vores professionelle hold af medarbejdere har hver sit ansvarsområde. Det betyder, at håndværket altid udføres med markedets bedste produkter af den dygtigste mand.

Alle fod er velkomne

I vores klargøringsteam løser vi en bred vifte af klargøringsopgaver, og du mere end velkommen, selvom det ikke er den helt store pakke, du efterspørger. Alle opgaver løses med entusiasme og professionelle hænder.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for din skyld, og vi står klar til at hjælpe med både stort og småt.

 

Vi laver det du ønsker
Vi har lavet et tal af færdige pakkeløsninger, men skulle dit ønske alligevel falde ud fra kategorien, så laver vi gerne specielopgaver – så er produktet ikke på listen, så send os en mail og så finder vi dig en pris på opgaven indenfor 24 timer.

Hvordan kan vi hjælpe dig

Bestil tid til klargøring og polering

Spar op til 40% i vores webshop

Find dine produkter i vores webshop

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top