Opbevaring af båd

At finde det rette sted at opbevare sin båd kan være en udfordring. Hos Renbåd.dk gør vi denne proces så enkel og bekymringsfri som muligt for dig. vi passer godt på din båd!

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste
60
Pladser tilbage til vinteren 2023/2024

De bedste opbevaringshaller til både

Hos Renbåd.dk har vi nogle af de mest moderne indendørs faciliteter til bådopbevaring, både på Sjælland, Fyn og Jylland. Udover vores helårsopbevaring tilbyder vi også specialiseret vinteropbevaring. Uanset om du er fra Sjælland, Fyn eller Jylland, skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til dig og din båd.

Afhentning & levering i hele Danmark

Uanset om du befinder dig i København, Odense, Århus, Nordsjælland, Roskilde, Sydfyn, Juelsminde, Gilleleje, Frederikshavn, Vejle eller et andet sted i Danmark, kommer vi og henter din båd. Vores team sørger for sikker transport til vores opbevaringsfaciliteter, hvor din båd vil blive opbevaret under optimale forhold.

Klargøring under opbevaring

Når foråret nærmer sig, og du er klar til at tage din båd i brug igen, vil du finde den i topform. Vores team gennemgår en grundig tjekliste for at sikre, at alt er som det skal være. Fra motor til skrog, vi sørger for, at din båd er klar til at møde vandet igen. Så skal du have poleret din båd, lavet motorservice eller noget helt tredje, så klarer vi det mens den er opbevaret hos os.

Mere end bare opbevaring

Vores mission er at give dig ro i sindet. Vi ønsker, at du skal føle, at din båd er i de bedste hænder, når du overlader den til os. Med vores kombination af ekspertise, moderne faciliteter og dedikeret service, er Renbåd.dk det oplagte valg for bådopbevaring i Danmark. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Eller brug vores online beregner og få en pris med det samme.

Kør din båd til os, eller få den afhentet og leveret for kun 1500,-

1. Indlever eller få afhentet

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Ofte stillede spørgsmål om opbevaring af båd

Prisen for bådopbevaring hos Renbåd.dk tager hensyn til flere faktorer. Bådens størrelse spiller en central rolle, da større både naturligvis kræver mere plads. Derudover vil valget mellem indendørs og udendørs opbevaring også påvirke prisen. Endelig vil opbevaringsperiodens længde – om det er for en sæson eller længere – også have indflydelse på den endelige pris.

 

Hos Renbåd.dk anbefaler vi altid, at du tjekker din nuværende forsikringsdækning. Selvom vores faciliteter er sikre, er det vigtigt at vide, om din båd er dækket under opbevaring. Nogle forsikringer dækker, mens andre kræver en særskilt opbevaringsforsikring.

For at sikre din båds levetid og tilstand anbefaler vi nogle forberedelsessteps. Dette inkluderer tømning af brændstof, fjernelse af batterier, og rengøring af båden for at fjerne salt og snavs. Det kan også være en god idé at dække båden til med en presenning eller lignende.

Ja, hos Renbåd.dk tilbyder vi specifik vinteropbevaring. Vi forstår, at de kolde måneder kan være hårde ved din båd, og vores faciliteter er designet til at beskytte din båd mod vinterens udfordringer.

Sikkerhed er en topprioritet hos Renbåd.dk. Vores faciliteter er udstyret med overvågningskameraer, alarmer og regelmæssige sikkerhedstjek.

Absolut! Vi tilbyder en komplet klargøringsservice, så din båd er i perfekt stand og klar til at sejle, når opbevaringsperioden er slut.

Vi ved, at transport kan være en udfordring. Derfor tilbyder Renbåd.dk en afhentnings- og leveringsservice for at gøre processen så nem som muligt for dig.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Hvis du ønsker at hente din båd før den aftalte tid, beder vi dig blot om at give os besked i forvejen, så vi kan sørge for, at alt er klart til din ankomst. Vi finder altid en løsning.

 
Scroll to Top