Sandblæsning af båd:
Forkæl din bund med en sandblæsning

Spar tid og penge med sandblæsning af bådens bund.
Vi fjerner den gamle bundmaling, så den er klar til at få en ny og frisk bundmaling.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Effektiv sandblæsning af vores bådeksperter


Sandblæsning er egnet til at fjerne din båds gamle bundmaling.
Ved at fjerne den gamle bundmaling, vil din båd få en sund rensning, som både gavner bådens kvalitet og holdbarhed. Det giver dig ligeledes en oplagt mulighed, for at give båden en ny og frisk omgang bundmaling.

Hos Ren Båd har vores medarbejdere flere års erfaring, og vi står 100% stå bag vores arbejde.

Hvis du vil forkæle din båd samt holde den sund og rask, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale 

Du kan ligeledes beregne din pris her.

Pris på sandblæsning af båd

Ønsker du et tilbud på sandblæsning af båd? Så kan vi hjælpe dig! Vi fjerner den gamle bundmaling, så den fremstår "frisk" og klar til en eventuel ny bundmaling.

Hos Ren Båd er det vigtigt for os, at vores arbejde udføres korrekt og fyldestgørende af eksperter. Vi tager hånd om din båd, som var det vores egen. Med vores nye moderne sandblæsningsanlæg, som kan indstilles på både hårdhed og finhed, kan vi styre, hvor meget af bundmalingen der skal af uden at risikere nogen form for skader.

Vi står klar til at forkæle din båd med en sandblæsning, og vi kan selvfølgelig også genopbygge bunden for dig med primer og bundmaling, så du opnår et professionelt resultat.

Uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket herunder.

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på sandblæsning

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Ofte stillede spørgsmål om sandblæsning af både

Sandblæsning er den optimale løsning for at fjerne gammel bundmaling og give din båd en frisk start. Processen sikrer en ren og sund bund, som forbedrer bådens ydeevne og holdbarhed.

Hos Ren Båd har vores bådeksperter flere års erfaring i sandblæsning. Vores moderne udstyr garanterer en skånsom, men effektiv behandling, og vi står 100% bag kvaliteten af vores arbejde.

Vores eksperter vil nøje indstille sandblæsningsanlægget til den rette hårdhed og finhed, så vi præcist fjerner den nødvendige mængde bundmaling uden at beskadige båden.

Du kan nemt beregne prisen på sandblæsning for netop din båd ved hjælp af vores online prisberegner. Klik her for at komme i gang.

Vi tilbyder både at komme ud til dig, uanset hvor i landet du befinder dig. Hvis du foretrækker det, kan du også bringe din båd til vores faciliteter i Ishøj Havn.

Scroll to Top