Teakrens af båd - Professionel rens af teakrens fra RenBåd

Med vores effektive teakrens-pakker fjerner vi alt snavs og pletter uden at gøre skade på de naturlige olier i træet.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Effektiv teakrens af vores bådeksperter


Teaktræ består af hårde og bløde tæelementer, og mens teak er meget robust så kan man nemt få trukket de bløde træelementer ud og efterlade kamme af hårde træelementer.

Men de den rette plejer og korrekte rengøring så har du teaktræ som vil holde i mange år.

Med vores teakrens pakker fjerner vi alt snavs og pletter uden at gøre skade på de naturlige olier i træet.

Dit teak får nyt liv og har aldrig set bedre ud siden du købte din båd.

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
klargøringer udført

1. Indhent et tilbud på teakrens

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Taekrens af båd

Ønsker du at bevare dine naturlige olier i træet på din båd? Så er du kommet til det rette sted! I og med at vi tilbyder funktionsdygtige teakrens-pakker, som bliver udført af professionelle og erfarne medarbejdere hos Ren Båd.

Med den korrekte rengøring sørger vi for at dine træelementer står stedfast, rene og robuste, så det holder mange år endnu. Vi har gode erfaringer med taekrens og er derfor ikke tilbageholdende med at give din båd den bedste rengøring.

Bang og snavset er væk! Bedre kan det ikke siges, i og med at dit taek vil se ny ud, som hvis du , lige har købt din båd.

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på taekrens af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Scroll to Top