Vi er eksperter i polering af båd - Bådpolering hos RenBåd

Vælg RenBåd til næste polering af din båd. Du finder ikke en bådpolering, som giver et bedre resultat end vores poleringspakke så du stolt kan vise din båd frem.

Dan
fra Trustpilot
Læs mere
Efter 5 år i vandet trængte min båd til en god tur. Kontaktede renbåd, og fik aftalt en tid. Tobias og hans medarbejdere ankom, til aftalt tid, og gik straks igang. Efterfølgende er der kommet så mange positive bemærkninger fra havnens brugere, alle positive over er fremragende stykke arbejde. Min båd er fra 1978, så absolut ikke RenBåd i har en ny fast kunde, og jeg er sikker på at flere fra “min” havn kommer til at bruge jer. Dejligt med et firma man kan stole på - og tak for et flot stykke arbejde.
Thomas
fra Facebook
Læs mere
Fint stykke arbejde, fin og god betjening, og glad for at jeg står med en rengjort og meget velpoleret båd. Den største anbefaling herfra
Michael
fra Trustpilot
Læs mere
Rigtig god oplevelse. Meget grundige og flot resultat. Jeg havde en lille kommentar efter arbejdet, som omgående blev udbedret. Kan kun anbefale RenBåd!
Tidligere
Næste

Grundig polering af båd


Vores polerings plan er den ultimative polering så dit fribord, dæk og andre dele vil stå skinnende med en fantastisk glans som du kan spejle dig selv i.

Første skridt er den grove polering som fjerner de dybe ridser og ujævnheder.

Næste skridt går vi ind og fjerner spor fra den grove polering og glatter ujævnhederne ud.

Til sidst går vil til den fine polering giver dybde i gelcoaten og fjerne rester og ridser fra de øvrige poleringer.

Når hele processen er overstået går vi ind og behandler, vi giver det hele en omgang voks så du opnår masksimal holdbarhed, så din båd altid ser flot ud.

Fra 2.995 DKK

Vi kommer ud til dig uanset
hvor i landet din båd står

0 +
bådpoleringer udført

1. Indhent et tilbud på polering af båd

2. Du kan slappe af imens vi knokler

3. Glæd dig til en ny tur i båden

Polering af båd

Skal din båd have sin glans tilbage, som da du købte den? Så er du kommet til det rette sted! Hos Ren Båd leverer vi en dybdegående polering af din båd, som resulterer i en skinnede højglans, som sluttes af med en voksbehandling for maksimal holdbarhed.

Alt vores arbejde bliver udført af professionelle og yderst erfarne medarbejdere, som vil polere din båd, som var det deres egen.

Vi garanterer et kvalitetssikret resultat, så din båd vil flyde på vandet med en højglans, som da du lige købte båden – hvis ikke bedre.

Kørsel

Ligeledes kan vi køre ud til dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Ønsker I ikke udkørsel, så er I altid velkommen hos os i Ishøj Havn.

Priser på polering af båd

Du kan beregne din pris ved hjælp af vores beregner, som du kan finde på vores hjemmeside eller blot trykke på linket her: https://www.renbaad.dk/beregn-din-pris/

Indkøbskurv
0
Din kurv er tom

Det ser ud til at din kurv er tom.

Se alle varer
Powered Voltage Emoji by Caddy
Scroll to Top