Simon Rasmussen

“RenBåd.dk var utrolig hurtige til at komme og få lavet båden. Jeg er yderst tilfreds med det resultat de har opnået på min båd. Jeg havde på ingen måde troet man kunne få den til at skinne så meget igen. Jeres folk er virkelig nogle som går op i deres arbejde og er yderst behagelige at snakke med. Jeg vil 100% anbefale RenBåd.dk til andre, og er for den sags skyld allerede gjort – I vil helt sikkert hører fra mig igen til vinter så båden kan få den helt store tur”

Simon Rasmussen

Tommy Foley

“Efter kontakt til renbåd.dk via facebook fik jeg meget hurtigt en aftale i hus om en prøvepolering. Der var ingen tvivl om at de kunne udrette mirakler på min båd, så jeg bestilte med det samme en tre trins polering af overdækket. Arbejdet blev udført bare få dage senere, og resultatet er rigtig flot. God kvalitet – god service og flinke mennesker. De varmeste anbefalinger herfra”

Tommy Foley

David Bischoff

“Renbåd er et fantastisk koncept. Skarp pris, kanon service og højt kompetenceniveau. De gør at jeg kan nyde tiden på vandet i en lækker båd, fremfor at ligge i havnen og rengøre og polere! Kæmpe anbefaling herfra!”

David Bischoff

Kontakt Formular

Følg os her

Information

Info@renbaad.dk - Monica Zetterlunds Vej 13, 2450 Kbh SV - Telefon: 31326929 - CVR 41412208

Renbåd © 2021. All Rights Reserved. Powered by CiemTech Group