fbpx

Den perfekte klargøring af det perfekte team

Der er ikke meget, der slår fornemmelsen af en ren båd. Synet er noget helt særligt, og båden er ren fra ende til anden på en måde, der nærmest er umulig at efterligne.

Hos RenBåd.dk har vi skabt et professionelt team af de bedste klargøringsmænd, hvor båden, plejen og klargøringen er omdrejningspunktet, og når vi først har haft din båd mellem hænderne, vil den føles som ny igen.

Kvalitet, passion og service er nøgleordene i vores arbejde, og vi håndterer alt fra små, smarte både til store, luksuriøse yachts – og vi byder velkommen til både private og erhverv.

Plejemidler og den perfekte hånd

Hos os er en båd klargøring meget mere end bare en rengøring. Det er et intensivt stykke arbejde, der udføres ved håndkraft, så din båd får den opmærksomhed, den fortjener. Vi bruger god gammeldags knofedt til alt fra klargøringen til polering, og det skyldes, at det ganske enkelt giver det bedste resultat.

Når vi plejer din båd, bruger vi udelukkende miljøvenlige produkter, og vores professionelle hold af medarbejdere har hver sit ansvarsområde. Det betyder, at håndværket altid udføres med markedets bedste produkter af den dygtigste mand.

Alle fod er velkomne

I vores klargøringsteam løser vi en bred vifte af klargøringsopgaver, og du mere end velkommen, selvom det ikke er den helt store pakke, du efterspørger. Alle opgaver løses med entusiasme og professionelle hænder.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for din skyld, og vi står klar til at hjælpe med både stort og småt.

Vi laver det du ønsker
Vi har lavet et tal af færdige pakkeløsninger, men skulle dit ønske alligevel falde ud fra kategorien, så laver vi gerne specielopgaver – så er produktet ikke på listen, så send os en mail og så finder vi dig en pris på opgaven indenfor 24 timer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os her

Information

[email protected] - Monica Zetterlunds Vej 13, 2450 Kbh SV - Telefon: 31326929 - CVR 41412208

Renbåd © 2020. All Rights Reserved. Powered by CiemTech Group